En dröm har gått i uppfyllelse, Julia har flyttat hem och bor på vår gård. Det blev inte alls som jag och Peter hade planerat det från början, då skulle det ske mycket senare och allt skulle vara mycket mer klart. Att Julias hästkompis blev uppsagd på grund av fång, samtidigt som de hade kvarka väckte problemlösarna i oss.

I söndags kväll promenerade vi upp med hästarna som nu har tillgång till utestall, en ligghall, en stor grusplan och rikligt med gräs i hagarna. Tänk vad mycket man kan hinna på några veckor om maken kan planera om semestern och barnen har sommarlov. Jag hoppas att de skall få det riktigt bra på Flyliden och så småningom också få lite fler kompisar.

Just nu har vi bara plats för dessa två hästar, men arbetet med att fixa till det riktiga stallet kommer snart att börja och då kommer det att bli plats för fler hästar. När det sker kommer också stallet att få en egen webbsida med all information om stallet, lösdriften och ridhuset som du hittar på stallflyliden.se (än så länge pekar stallets webbadress till gården). Om du är nyfiken på vårt stall och vill komma i kontakt med mig når du mig enklast på malin@flylidengard.se. Hästarna är sedan Midsommar friska från kvarka, men vi kommer att ta prover för att säkerställa att de inte är tysta smittbärare innan de träffar andra hästar, enligt distriktsveterinärens rekommendation.